Wat zijn we nu eigenlijk van plan?

2024 is een jaar van grote veranderingen, dat had je vast al zien passeren. We lanceren in 2024 namelijk ons nieuwe concept: W&B Projects. 

Verandering van koers?

Niet helemaal. Naast onze winkels, bouwen we verder op onze sterke projectondersteuning. Dit doen we vanaf 2024 voor onze professionele klanten onder de nieuwe naam W&B Projects. Daarom openen we  in juli 2024 een nieuwe vestiging in de Sint Katriensteenweg 67 in Kuurne.

Wat kan je verwachten in die nieuwe vestiging?

Daar komen we met een volledig nieuwe aanpak. Een doorgedreven focus op de project- en inbouwmarkt met experience rooms & vergaderzalen die ter beschikking staan van onze klanten. Met een uitgebreidere stock voor een nog snellere service én met een dedicated team die de projectmarkt helemaal begrijpt en ondersteunt. 

En de winkels in Kuurne en Kortrijk dan?

De winkel in Kortrijk blijft een uitgebreide toonzaal met een compleet aanbod, onder de gekende noemer Wynant-Broekaert. Daar investeren we verder in beleving en verwelkomen we jou met plezier om de juiste keuzes te maken. De winkel in Kuurne (Sint-Michielsweg) blijft nog open tot juni 2024.

We zetten het even op een rijtje