We zijn vandaag open van 09:30 tot 12:00 en van 13:00 tot 18:00
Naar W&B Projects
over ons

Persoonlijke aanpak, mét service

Wynant-Broekaert is een familiebedrijf met een persoonlijke aanpak. Service maakt bij ons het verschil. In onze 2 zaken staan wij dag in, dag uit klaar om je te adviseren. Ons deskundig team zorgt er voor dat je geen miskoop begaat. You want it, we have it! 

01

You want it, we have it

Het product vinden dat voldoet aan jouw noden, dat is onze missie. Ons team staat klaar met raad én daad. Op iedere vraag formuleren wij de perfecte oplossing.
02

ThuisLevering & plaatsing

Jouw aankoop geleverd en geïnstalleerd op jouw adres? Ons vakkundig installatieteam staat voor je klaar! Een uitgebreide uitleg over de werking van jouw nieuwe toestel maakt het plaatje af.
03

Team van professionals

In onze 2 zaken staan wij elke dag klaar om je te adviseren. Ons deskundig team luistert naar jouw wensen en staat klaar met professionele raad. Door onze aanpak garanderen we dat je zeker geen miskoop doet!
04

Service na verkoop

Onze service stopt niet op het moment dat je met je aankoop naar huis rijdt. We blijven beschikbaar voor al jouw vragen, interventies en eventuele herstellingen.
You want it, we have it

Wynant-Broekaert Kortrijk

Tussen de R8 en het centrum van Kortrijk, tref je op één van de belangrijkste invalswegen van de stad Wynant-Broekaert Kortrijk aan. Ons ruim aanbod beleef je met gemak dankzij de Shop & Go parkeerplaatsen voor de winkel.

stofzuiger
Al eens aan Wynant-broekaert gedacht?

Een koelkast die echt bij je past, we have it

wasmachine