Dat springen goed doet

Je kinderen plezier bezorgen of het kind in jezelf nog eens loslaten en zo ook anderen blij maken? Goed doen was nog nooit zo simpel, hartverwarmend en fun. Duik onze wasmachine in en spring. Moeilijker wordt het niet. 
 
Zet onze Wynant-Broekaert Springmasjien op je feest en geef om anderen. Een leuke attractie voor de kids om het hart uit hun lijfje te springen en een financieel duwtje in de rug voor een organisatie uit de regio. 
Elke keer een verenigingbuurtcomité of jeugdbeweging onze Springmasjien huurt, gaat die bijdrage in een spaarpot. De opbrengst vormt een extraatje voor wie het kan gebruiken.
 
Organiseer je wat? Van straatfeest tot familiedag, reserveer de Wynant-Broekaert Springmasjien. Zo maak je grote en kleine mensen blij die je kent en die je niet kent. 
 
Een hart voor anderen, #wehaveit
En jij ook.
 

Elke sprong steunt

Dat ons Springmasjien plezier moet brengen. Dat was zeker. Dat we daar elke keer een bijzonder extraatje aan willen verbinden, dat ook. Alle voorbije en toekomstige sprongen, zorgen voor een fijne bijdrage voor onze goede doelen. En daarvoor zeggen we je graag “ongelooflijk merci”.

Huidig Spring-project: Kinderfoor

De Kinderfoor is dé hoogdag voor kinderen! Het Kuurnse marktplein wordt op zondag 15 september 2024 voor de 23ste keer omgetoverd tot één groot gratis speelparadijs voor zowel peuters, kleuters als kinderen uit de lagere school. Daar zetten we met het Springmasjien graag onze schouders onder: reserveer vandaag nog het Springmasjien en help met elke sprong de vrijwilligers van de Kinderfoor vooruit!

 Spring je mee? Contacteer ons dan vandaag!

Voorbije Spring-projecten

Lekker in bad – Zonnebloem vzw
Zonnebloem VZW is een organisatie in Heule (Kortrijk) die zorg draagt voor kinderen en jongeren van 0 tot 25 jaar met een beperking. Het uitgangspunt is het versterken van gezinnen in de persoonlijke zorg om hun kind. Samen met de gezinnen gaat Zonnebloem vzw op zoek naar een zo optimaal mogelijke ondersteuning op maat. En daar springen we graag voor in de bres! Zo stond het Springmasjien reeds ter beschikking voor hun activiteiten, maar daar deden we graag nog een schepje bovenop: we schonken met de opbrengst van het Springmasjien een badzitter ter waarde van € 1950, zo kunnen gezinnen met hun kind zorgeloos en veilig genieten van een relaxatiebad

Een onvergetelijke vakantie - Zonnebloemblaadjes
VZW De Zonnebloemblaadjes vzw is een vereniging die zich inzet voor de integratie van kinderen en jongeren met een handicap. Met de hulp van enthousiaste vrijwilligers en sponsors bezorgt Zonnebloemblaadjes hen elk jaar opnieuw een onvergetelijk zomerkamp. Jullie sprongen maar liefst € 750 bij elkaar. Die werden besteed aan diverse materialen voor de ondersteuning van hun werking. Goed gesprongen, al zeggen we het zelf!

​Zingen & Swingen - Kastor
Kastor is residentiële voorziening voor opvang van kinderen en jongeren vanaf 2.5 tot 18. In de bijzondere jeugdzorg wordt dagelijks met man en macht gewerkt om een thuis te creëeren. We zetten graag onze schouders onder een geslaagd Sinterklaas-moment: € 1500 van de sympathieke springers en € 500 als extra duit in het zakje van ons, zorgde voor een mooi totaal. Het integrale bedrag konden we besteden aan 2 LG 55” smart tv’s en een audiosysteem voor karaoke- en andere feestjes.

Ons Springmasjien huren op je feest?

Ons springkasteel popelt om op jouw feest van de partij te zijn. 
Informeer zonder aarzelen naar onze "huur"voorwaarden en bedoeling met de opbrengst ervan.

Onze testspringertjes waren alvast erg te spreken over onze Springmasjien.
Laat jij je kids binnenkort ook onze wasmachine induiken?
We garanderen je niet dat ze er proper weer uit komen, maar ze zullen zich geamuseerd hebben.

En moeten hun kleren worden gewassen?
Je weet het, #wehaveit