We zijn klaar voor de toekomst!

In 2024 openen we een nieuwe vestiging nabij het bedrijvenpark Kortrijk-Noord. Ons nieuwe pand, gelegen op de Sint-Katriensteenweg 67 wordt de uitvalsbasis voor Wynant-Broekaert PRO, een heus experience center gericht naar professionals & projecten.

Jouw aanspreekpunt voor audio/video & electro

In deze nieuwe vestiging willen hét aanspreekpunt worden voor audio/video & electro in West-Vlaanderen. Daarnaast blijft onze vestiging in de Zwevegemsestraat te Kortrijk uiteraard de referentie voor particulier winkelen... Daar blijft het dus business as usual.Wat velen niet weten is dat we zeer actief zijn in de projectmarkt: van ondersteuning van keukenbouwers, tot volledige audio- en video inrichting van woningen en bedrijven. We merken de nood aan een doorgedreven focus op deze markt. In Kuurne gaan we dus actief inzetten op beleving voor professional & particulier die hun project aan ons toevertrouwen. Zo komt er onder meer een ingerichte hifi-ruimte, een belevingskeuken en voorzien we verschillende vergaderzalen waar we architect, installateur en eindklant kunnen samenbrengen en ondersteunen. Verbinden is het kernwoord in deze aanpak.

Uniek aanbod binnen de projectmarkt

Het pand in Kuurne nabij de iconische Sint-Pieterskerk verdwijnt dus in 2024 en maakt plaats voor een nieuwbouw iets verderop. Een nieuw pand biedt nieuwe mogelijkheden. De winkel in Kuurne heeft een sterke historische verankering, maar we zijn het pand ontgroeid. Meer en meer focussen we ons in Kuurne op de projectmarkt, terwijl de winkel in de Zwevegemstraat in Kortrijk dé plaats is waar je terecht kan voor je shop & go - aankopen. Daar blijven we werken volgens onze principes: doorgedreven advies en een sterke technische kennis. Voor, tijdens en na verkoop. Daar blijft het dus business as usual.
We hebben een een sterke combo binnen Wynant-Broekaert: naast onze passie voor audio en video, hebben we ook een zeer sterke kennis over electro in huis. Deze combinatie zorgt dat we uniek zijn binnen de project-markt. We ontzorgen op deze manier onze klanten omdat we optreden als one-stop-shop. Onze nieuwe showroom in Kuurne wordt echt hét center voor alle technieken, waar we niet de focus leggen op het product maar wel op de oplossing.